Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: زلزله 4.4 ریشتری ظهر امروز شاهرود را لرزاند و نیروهای ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ایرج رئیسیان گفت: زلزله ۴.۴ ریشتری ظهر امروز در شهرستان شاهرود استان سمنان رخ داد.

وی تصریح کرد: این زمین لرزه در ساعت ۱۴ و ۲۷ دقیقه و ۲۰ ثانیه ظهر امروز به وقت محلی و در حومه شهرستان شاهرود رخ داده؛ شدت این زمین‌لرزه ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۴ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ثبت شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: این زمین‌لرزه در موقعیت جغرافیایی با عرض شمالی ۳۶.۰۶ درجه و طول شرقی ۵۴.۸۲ درجه ثبت شده و در ۴۲ کیلومتری شاهرود، ۴۴ کیلومتری دامغان و ۴۸ کیلومتری امیریه در استان سمنان رخ داده است.

رئیسیان بیان داشت: این زمین‌لرزه در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده و وقوع این زمین‌لرزه را شبکه لرزه‌نگاری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران تأیید کرده است.

وی تصریح کرد: امدادگران شهرستان شاهرود برای مواجهه با هرگونه حادثه احتمالی مترتب از زمین‌لرزه در آماده‌باش هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان اظهار داشت: تاکنون گزارشی از خسارت زلزله ظهر امروز اعلام نشده است و بر اساس گزارش فرماندار شهرستان شاهرود، دستگاه‌های اجرایی آمادگی دارند تا در صورت لزوم خدمات موردنیاز را ارائه دهند.

رئیسیان بیان کرد: نیرو‌های ارزیاب به منطقه زلزله‌زده اعزام شده‌اند.

۱۴:۵۰ احساس زلزله در برخی مناطق استان سمنان

زلزله ظهر امروز در حومه شاهرود به گفته مردم، در برخی مناطق استان سمنان نیز احساس شده است.

بر اساس این گزارش، این زلزله در روستا‌های جنوبی شاهرود، دامغان و حومه امیریه هم احساس شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زلزله شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۹۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر سیرچ کرمان را لرزاند
  • اعتراف سارق به ۲۷ فقره سرقت سیم و کابل در شاهرود
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود